Tarjoamme ravintolallesi mahdollisuuden saada lisämyyntiä kolmen vahvan brändin kanssa

 

Gangnam Chicken, Yankee Chicken ja Bandit Burger.

 

Olemme jo vakiinnuttaneet asemamme suurimmissa kaupungeissa, mutta nyt etsimme yhteistyökumppaneita ympäri Suomen. 

 

Mikä tekee yhteistyöstä kanssamme niin houkuttelevan?

Konseptimme ovat helppoja toteuttaa, keskimääräinen valmistusaika on vain noin 7 minuuttia, ja raaka-aineet löydät lähes mistä tahansa. Olemme pyrkineet siihen, että päätukuista löytyy raaka-aineet, mutta toki muitakin kauppoja voi käyttää. Ei ole hankalia vaatimuksia ja tiukkoja rajoituksia. Valtaosa raaka-aineista löydät jo ravintolastasi. 

 

Miksi valita meitä

Haluamme tarjota joustavaa ja helppoa yhteistyötä, joten annamme sinulle liikkumavaraa raaka-aineiden valinnassa, jotta voit maksimoida katteesi. Kannustamme valmistamaan esimerkiksi majoneesit ja muut kastikkeet itse, jolloin kate % paranee todella paljon.

Kun liityt joukkoomme, tarjoamme kattavan tuen koko asiakassuhteen ajan. Koulutamme sinut ja henkilökuntasi, ja olemme aina tavoitettavissa puhelimitse tai WhatsAppin välityksellä. Et jää yksin.

Liittymisprosessimme on nopea ja vaivaton: allekirjoitamme sopimukset, sovimme aloitusajankohdan, toimitamme sinulle raaka-ainelistat ja ohjeet, ja koulutamme sinut paikan päällä.  

Sinun tarvitsee vaan varmistaa että ravintolassa on henkilökunta ja raaka-aineet kun avataan. 

 

Meillä on myös markkinoiden parhaimpia katteita!

Nopeimmillaan voimme saada ravintolasi auki reilussa viikossa.

 

Mitä tulee kustannuksiin, pidämme asiat selkeinä;

Alusta tilittää myynnin ravintolalle josta he vähentävät heidän komissio, tämän jälkeen Bandit Group laskuttaa kiinteän komission ja alustan komission eroituksen ravintolalta. Laskutuksesta vähennetään mahdolliset markkinointikustannukset.

 

 

Liity mukaan tai kysy lisää. Kumpikaan ei maksa mitään!